واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

افزایش ۱۷ برابری پهپادها و مهمات ارتش روسیه

افزایش ۱۷ برابری پهپادها و مهمات ارتش روسیه وزیر دفاع روسیه از افزایش ۱۷ برابری پهپادها و مهمات ارتش این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه می‌گوید که تعداد پهپادهای مورد استفاده ارتش این کشور ۱۷ برابر افزایش یافته است.

 

شویگو دراین‌باره گفت: ما تعداد تانک‌ها را ۶ برابر و آنها را به‌روزرسانی کرده‌ایم. تعداد پهپادها نیز افزایش ۱۷ برابری داشته و این رقم برای گلوله توپخانه و جنگنده، ۱۷.۵ برابر است. گرچه کار پرچالشی داریم اما این افزایش قطعا اعتماد به نفس ما را افزایش خواهد داد.

 

به گفته وزیر دفاع روسیه، حدود ۵۴۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۳ با عقد قرارداد وارد ارتش این کشور شده‌اند؛ دستاوردی که مسکو را قادر ساخته است تا ۶ لشکر از نیروهای ذخیره تشکیل دهد.

 

وی افزود: امروز تمام این افراد، نیروهایی آموزش‌دیده و زبده هستند که ارتشی قوی را تشکیل می‌دهند. از آغاز سال جاری میلادی نیز ۵۰ هزار نفر دیگر به ارتش ملحق شدند و همچنان به شمار آنها اضافه می‌شود.

 

شویگو درباره تحولات جنگ اوکراین نیز با اشاره به ناکامی ارتش این کشور در رسیدن به خطوط دفاعی اولیه روسیه در جریان ضدحملات تابستانی کی‌یف، تاکید کرد: نیروهای روسیه با استفاده از تمام منابع از جمله نیروهای هوافضا، جنگنده‌های ارتش، چتربازان، نیروهای دریایی و تسلیحات نقطه‌زن، به طور روزانه، با دقت مشغول کار هستند زیرا باید وسایل نقلیه حامل تجهیزات نظامی و مهمات و همچنین مراکز آموزشی و تعلیم نیرو را از فواصل دور هدف قرار دهیم.

 

وی اضافه کرد: از این طریق، قدم به قدم اطمینان حاصل می‌کنیم که دشمن حتی از رسیدن به خطوط اولیه دفاعی ما ناکام می‌ماند. ضمن اینکه ناگفته نماند، دو لایه دفاعی دیگر هم بعد از خطوط اولیه وجود دارد./ مهر

ارسال نظر